KAMUOYU BİLGİLENDİRME
Giresunspor Sportif Faaliyetler A.Ş. aracılığıyla kulübümüze kalıcı gelir sağlamak amaçlı işletmeciliğini yürütmekte olduğumuz, cadde otopark ihalesinden çekilme kararı almış bulunuyoruz.
Bugüne kadar mücadelesini verdiğimiz kalıcı gelir kaynakları oluşturmak noktasında süreç içerisinde pek çok kez zorluklarla karşılaştık. Giresunspor’umuzun daha güçlü bir yapıya sahip olabilmesi için her türlü fedakarlıkta bulunuyor ve kulübümüze fayda sağlayacağını düşündüğümüz tüm imkanları değerlendirmek için mücadele ediyoruz.
Bu kapsamda Giresunspor’umuzun tek kalıcı gelir kaynağı konumunda olan ve Giresun şehrinde istihdama katkı sağlamak amacıyla faaliyete geçirdiğimiz GİRPARK otopark işletmesi, gelinen mevcut durumda gelir getirmesi bir yana maliyetleri karşılayamaz duruma gelmiştir.
Giresunspor’umuzun kalıcı gelir kaynaklarını arttırmak amacıyla iyileştirme talebinde bulunduğumuz GİRPARK otopark işletmesi için Giresun Belediyesi’ne sunmuş olduğumuz taleplerimiz de Belediye Encümen Üyeleri tarafından reddedilmiştir.
Bu şartlarda otopark ihalesi Giresunspor’umuza kazanç değil, zarar verecektir. Bu nedenle yürütmekte olduğumuz GİRPARK otopark işletmesinden çekilme kararı almış bulunuyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


